Τρόποι Αποστολής

Η εταιρία μας είναι σε θέση να σας παραδώσει την παραγγελία σας στο σημείο που εσείς μας υποδείξετε:

Τα περισσότερα προϊόντα αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη μέρα μέσω των συνεργαζόμενων εταιρειών courier (Γενική Ταχυδρομική, ASC).

Για την ATTIKH

  • Στην περίπτωση της Γενικής Ταχυδρομικής, και της ACS το κόστος αποστολής είναι 2.50€ για δέματα μέχρι 2 κιλά, ενώ για βαρύτερα πακέτα υπάρχει επιπλέον χρέωση 1.0€ ανά κιλό. Αν επιλέξετε τρόπο πληρωμής με αντικαταβολή, επιβαρύνεστε και με ένα επιπλέον κόστος 1.50€.

Για την υπόλοιπη Ελλάδα

Τα περισσότερα προϊόντα αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη μέρα μέσω των συνεργαζόμενων εταιρειών courier (Γενική Ταχυδρομική).

  • Στην περίπτωση της Γενικής Ταχυδρομικής, και της ACS το κόστος αποστολής είναι 3.50€ για δέματα μέχρι 2 κιλά, ενώ για βαρύτερα πακέτα υπάρχει επιπλέον χρέωση 1.0€ ανά κιλό. Αν επιλέξετε τρόπο πληρωμής με αντικαταβολή, επιβαρύνεστε και με ένα επιπλέον κόστος 1.50€.

Για την Ευρώπη

Ακόμα και αν είστε κάτοικος κάποιας άλλης ευρωπαϊκής χώρας, είμαστε σε θέση να σας αποστείλουμε την παραγγελία σας στο χώρο που θα μας υποδείξετε. Οι εταιρείες μεταφορών με τις οποίες συνεργαζόμαστε είναι οι DPD